Aktuelno

Kako do besplatnih saveta za renoviranje potkrovlja

Kako odrediti cenu adaptacije potkrovlja? Kako pronaći idealne krovne prozore i dodatnu opremu? Ponekad je uz par saveta i ideja potkrovlje moguće potpuno transformisati, povećati koristan prostor, napraviti terasu… Besplate savete dobijate od VELUX stručnjaka.

Adaptacija potkrovlja je uvek aktuelna tema, jer to je često vema dobar način da se značajno poveća kvadratura nekog objekta, često uz ne previše velika ulaganja. Naravno, kao i svaki posao vezan za građevinske radove, i adaptacija ili renoviranje potrkrovlja krije mnoge nepoznanice. Cena radova je faktor koji najviše utiče na odluku da li da se upustite u tu avanturu, a često ljudi jednostavno nemaju ni jasnu ideju kako bi adaptacila mogla da se izvede.

U kompaniji VELUX su organizovali besplatne posete i konsultacije sa njihovim stručnjacima, koji mogu mnogo da pomognu u pronalaženju najidealnijeg rešenja za vaše potkrovlje. Ukoliko je u pitanju renoviranje postojećeg potkrovlja i zamena starih prozora, VELUX stručnjaci mogu da vas posavetuju koji prozori će se najbolje uklopiti, a zavisno od vaših želja i potreba, mogu da vas posavetuju koja dodatna oprema bi bila korisna. Prozor može da se opremi spoljašnjim ili unutrašnjim roletnama, komarnicima, a pored toga VELUX stručnjaci će vas posavetovati da li je na određenoj poziciji bolje odabrati prozor sa donjim ili gornjim otvaranjem. Takođe, treba doneti odluku da li je bolje rešenje prozor sa dvostrukim ili prozor sa trostrukim staklom. Mnogo je nedoumica kako stići do najboljeg rešenja, a za to je potrebno i iskustvo i znanje.

Nekad adaptacija i renoviranje potkrovlja donose više nepoznanica od same zamene starih prozora. U VELUX ponudi se nalaze proizvodi koji mogu potkrovlje doslovno da transformišu, a o čemu bi stručnjaci ove kompanije mogli da vas posavetuju. Nekad ispod krovne kosine ima uslova da se ugradi krovna kućica koja se sastoji od četiri ili šest prozora, čime se potkrovlje potpuno transformiše i daje mu se potpuno nova, neuporedivo veća, upotrebna vrednost. Kvalitet života možete da poboljšate i pravljenjem balkona. U pitanju je VELUX CABRIO balkon ili VELUX krovna terasa. Ova rešenja će vam omogućiti da prvu jutarnju kafu pijete na otvorenom, a i stan će dobiti mnogo više svetlosti. Sve su to neka rešanja kojih se možda ne bi ni setili prilikom adaptacije, a VELUX stručnjaci o svemu tome mogu da vas informišu, daju savete kako da iz vašeg potkrovlja izvučete maksimum i, naravno, da vam pomognu da sagledate koliko bi takve investicije koštale.

VELUX Cabrio sistem može uz malo ulaganja da transformiše potkrovlje

Ono što je važno istaći je to da su ove konsultacije besplatne, a da je sam proces prijave vrlo jednostavan. Popunite kontakt formu na LINKU, ili pozovite broj telefona 011/2057500 svakog radnog dana od 08 do 16:30 časova. Osoblje iz korisničkog servisa će se javiti i popričati sa vama vezano za sve nedoumice koje imate. Za vas će biti otvoren poseban nalog u sistemu, sa svim detaljima vašeg upita. U zavisnosti od grada u kom se nalazite, u roku od par dana, kontaktiraće vas predstavnik prodaje, koji će zadužen za vaš region. Posle zakazane posete, VELUX stručnjaci će doći i obaviti pregled prostora, izmeriti nagib krova, ili ukoliko menjate prozore, izmeriti veličinu otvora i preporučiti adekvatnu zamenu. Svakako, VELUX stručnjaci će vam preporučiti i opšivku i dodatnu opremu za ugradnju prozora, pa će celokupna specifikacija biti urađena na licu mesta.

Posle savetovanja sa VELUX predstavnikom prodaje, na redu je kupovina proizvoda kod ovlašćenih distributera i zakazivanje dolaska majstora. Odabrane proizvode kupujete direktno kod ovlaćenih distributera, a najbliže vama možete pronaći na LINKU.

Na toj stranici možete pronaći i obučene majstore, koji po zakazivanju termina dolaze na vašu adresu i kreću sa poslom. Ugradnja prozora se obavlja u roku od par sati istog dana, tako da ne morate brinuti o tome da ćete biti bez prozora danima. U VELUX majstore možete imati potpuno poverenje, pošto će tokom posla biti maksimalno posvećeni ugradnji i neće ostaviti nered za sobom.