Aktuelno

LG nagradna igra – osvojite klima uređaj

Kompanija LG Electronics pripremila je zanimljivu nagradnu igru „Očisti Mini Zloće iz vazduha”, za svoje pratioce na društvenim mrežama, a glavna nagrada je LG DUALCOOL & PURE klima uređaj

Priliku da učestvujete u istoj i „uhvatite nevaljalce zagađivače“ imate narednih pet nedelja, od 23. juna do 26. jula. Naoštrite se da male zloće zaista i pohvatate, jer će najuspešniji učesnik biti nagrađen LG DUALCOOL & PURE klima uređajem, koji poboljšava kvalitet vazduha u domu tiho i energetski efikasno i ujedno prečišćava vazduh od zagađivača. Izvlačenje glavne nagrade biće 27. jula kada će pobednik biti proglašen na LG Facebook stranici. A kako da ovaj klima uređaj zaista osvojite? Vaš zadatak je da tokom trajanja konkursa pronađete imena karaktera alergena, na LG Srbija Facebook stranici, LG Srbija Instagram stranici i LG web stranici. U skladu sa zadatim, broj alergena može biti različit svake nedelje, a svi alergeni su različite veličine i imaju različita imena. U izboru ste za nedeljne i glavnu nagradu ukoliko ostavite komentar ispod objave i napišete imena alergena prikazanih u toj objavi.

Pobednike nedeljnih izazova očekuje LG poklon paket, a glavna nagrada je LG DUALCOOL & PURE klima uređaj. Učesnik u svakom nedeljnom izazovu može učestvovati samo jednom.

Više informacija o nagradnom konkursu možete da pročitate u Pravilniku na LINK-u